I'm Wilma. Girl. No dragon tattoo. I love theatre, fashion, music that makes me orgasm and taking pictures. I have split myself between three places (London-Stockholm-Tallinn), but my current hub is Tallinn. Wherever my circus goes, there's always a party. If the party does end, I watch cat videos and blog about it all. Check out my yearly summaries below to get to know me a bit better. Header: Mandel Photography

If you have any questions: hemafruu@gmail.com.

Saturday, February 28, 2009

I have pussy shit in my penis


Rahvusvaheline nädalavahetus on poole peal. Kaks asja sain teada, esiteks Boten Anna EI sure kunagi ning teiseks youtube.com rulez. Rootsi keelt olen juba nii palju puhunud, et tunnen end juba päris Svenssonina: lemmikautoks on Volvo ja lemmikbändiks on ABBA. Fuh!

Must run, today there will be more fun.

Thursday, February 26, 2009

Boten Anna is dead



Tere, mina olen Kristel ja mina elan siin. The game is on! Vahetusklounid Rootsist jõudsid läbi karaoke raskuste ning laeval diskotamise ikka Eestisse. Laev on alles, aga kreenis. Keel on suus, aga sõlmes.

#no translation given#

Wednesday, February 25, 2009

Destination unknown


Homme tuleb mu parental advisor, keda ma tunnen juba sünnist saati, Brasiiliast lõpuks tagasi. Homme tuleb, mitte ei sünni, mu uus õde. Ta tuleb Rootsist, can't wait. Täna kutsus mu poeg, kes väga polegi mu poeg, mind nädalaks enda juurde elama, sest tema ema, päris ema, sõidab Egiptusesse. Täna, ei homme, õigemini ikka täna (sest teatavasti hakkab minu uus päev hommikul kell kuus) tuleb Rootsist tagasi mu teine mitte õde, kes on piisavalt hea klassikaaslane, et teda siiski sistaks kutsuda. Täna saatis üks võõras tüüp Inglismaalt, kes on juba parajalt mitte võõras, et teda tuttavaks kutsuda, mulle meili, et ta tuleb suvel Eestisse. Difficult to follow? indeed.


Life is such a circus nowadays

Tuesday, February 24, 2009

Pingvinna parade day




Tänane vaba päev has messed up my mind. Ei, tegelikult ei saa see kuidagi võimalik olla, sest I lost my mind yesterday. Wanted! dead or alive! Andke teada, kui leiate. Seniks pean ma end kuidagi lõbustama ning tänaseks hingepalsamiks on Mati Unti "Öös on asju". Indeed, indeed öös ON asju.

make circus not war.

Sunday, February 22, 2009

Hollywood weekend


This year! In cinemas! "The ultimate failure" Starring: Jaagup and Kristel, behind the camera: Kätlin. Will the alcoholics remain the same?



Inimene, kes mõtles välja kaameraga telefoni, oli kas ülim geenius või ülim töllakas.

Friday, February 20, 2009

Yes, sir, I can boogie


Neiu läheb välja, sest ta tahab ja võib. Peo outfit on triigitud ning ehk saab isegi pea kammitud. Stopp!, see viimane oli nüüd küll veidi palju palutud.

ps.word of the day : nika-naka-tšiki-briki-khmmmmmm (nonsense is ok)

Thursday, February 19, 2009

ååååååååååååå x 1222342




I got a new sister from another mister! Rootsist tulevad järgmisel nädalal vahetusõpilased, ka mina omistasin endale ühe, aga ma jagan teda sõbralikult Eppuga. Can't wait. Msnis rootsi keeles puhuda on päris turgutav.

Rubriigis "Täna koolis" on tühi, sest ühte polnud täna koolis. guess who!

Wednesday, February 18, 2009

Tuesday, February 17, 2009

New day, same shit


Samal ajal, kui fännid üle Euroopa nutavad, et kole palju kontserte jäetakse ära. Samal ajal, kui ärimehed ja -naised istuvad närviliselt lennujaamas oma loptäpide taga ning nutavad, sest päris palju lende jäetakse ära. Samal ajal olen mina kole õnnelik ning ei nuta üldse kui tunnid jäetakse ära. Jõudsin endagi üllatuseks nii vara koju, ei osanudki kohe kuidagi olla. But still pleasure is all mine. Ei tea, kas õpetaja on üks neist fännidest, kel jäi oma lemmik laval nägemata ning keda üksi lennuk koju ei taha lennutada. No ei tea, ei tea ja ei huvita ka väga. No sky dive, no stage dive.

Ehk tüdo paneb lebo ja paneb ka homme lebo. Tüdo ei lähe homme end ülikooli harima, nagu tema ülejäänud klass, vaid veedab aega 6 teise inimesega koolis. Ei ei, ma ei ole oma tuleviku suhtes easy-breezy, aga füüsika just isn't my thing. I'm going to clown college.

shit, mu tee vesi keeb

Monday, February 16, 2009

Yippee-ki-yay it's Monday

Täna põrutasin Nõmmele vabatahtlikult kohustuslikus korras suusatama, kurjad kehalise pedagoogid käskisid. Ja kurat küll, suusatamine on nagu parim asi, mis minu elus üldse juhtunud on! Aga kaua nii ei saa lasta. Tõmbab, tõmbab noh aku täiega tühjaks.

blood, sweat & skiing

PEACE!

Sunday, February 15, 2009

Ah jaa, eilne saak



Honey, I'm back at home

Täna võtab tsirkus vabalt ning puhkab. Täna, kui ka eile, on/oli tsirkuse peaklounidel kuldpulma aastapäev. Soovime neile paeluvaid akrobaatlikke trikke and full satisFACTORY't ka järgmiseks 100ks aastaks.
Remember just one thing, and one thing only, that is my clown. He places me on a far higher plane than any other.


Olen puuga pähe saanud, jey.

Friday, February 13, 2009

Circus is taking the evening off

Fuck the friday 13th. Mu sokid ütlevad mulle, et täna on saturday. TSS! Mu sokid ei valeta kunagi! Võitlesin oma kurja kaksikõe Larissaga, kas minna välja ruukitama või mitte. Minu väsinud, youtube'i armastav mina otsustas koju jääda. Säästan varusid homseks, siis lasen Larissal maailma näha. Tavaliselt jätab ta mulle hommikuks peavalu, aga ma ei pea pikka viha. Üksinda kodus olla on nii hea, kannad rõvedaid riideid, vaatad rõvedat Opraht, kuulad kõvasti rõvedat muusikat. Ei tea, naabri pole veel politseid kutsunud. Umbes tunni eest hakkas suitsuandur üürgama, ei tea, naabrid pole veel tuletõrjet kutsunud.

Täna oli koolis sõbrapäeva paanika. Täna oli koolis ka käskkirja paanika, sain ühe, aga kiitust avaldati hoopis. Paras BURN!

sleep tight and don't let bedbugs bite

Thursday, February 12, 2009

No numbers left

Mind masendab mu suutmatus olla mässav pube. Juba viies päev üksi, päeval suren ja harin end koolis, õhtul olen kinos, teatris toole soojendamas. On see siis elu?

ei saa rohkem kirjutada, jooksen tatoo salong ning lasen endale "rebel" laubale kraapida.

Wednesday, February 11, 2009

One two three FOUR

Mis ma täna tegin? Ärkasin. Pesin hambaid. Kammisin juukseid. Gooood, ma ei saa niiviisi jätkata, sest ma tean, et nobody cares. Hey, even I don't care. Mind huvitab näiteks , nagu igat näljast eestlast, higi, veri ja pisarad. Niisiis midagi hoopis teissugust tänasest päevast aktsiooniarmastajatele ,nimelt kukkusin ma täna jääl. OHOOO! Lops oli nõnda kõva, et pimesool on nüüd seal, kus enne olid mandlid ja vastupidi. Aga ma võitlesin vapralt, päästsin oma kehaga raske, ent väärtusliku märsi, mis elegantselt mu selga kukkus. Ma pole eriline põdeja tüüp, köhisin verd ja jätkasin käiku. Ehk siis nüüd ma lõpuks saan seda blogi kasutada, kui oma vingumishimu rahuldajat. Hear me now. Teed on nii libedad ja kurjam ,kui perses on ühiskond.

Kes teeb palju, jõuab ka palju. Kultuuritölli isu on nõnda suur, et rahuldada teda on raske. Käisin Theatrumis, nägin noort verd laval. Nägin täna sõpra. Kas tervitada saab? Ma olen boss ja ütlen, et saab saab. Tsau vanaema (ma lubasin sulle jaanuaris helistada ja ma luban, et ehk ma kunagi helistan ka) ning tsau Mia (sina, kes sa laval nii kuum välja näed).

uuu uuu, varsti on päev uus

Tuesday, February 10, 2009

Third-io bird-io



Kuulake kõik, mu daamid ja härrad,
ning teie ka, mu bitchid ja mõrrad.
Käisin otsimas täna kultuuri.
Tahtsin minna klubi Hollywoodi.
Aga oskasin ma valest uksest sisse minna
ning juhtusin vaatama filmi "Hertsoginna".
Ikkagi olin omadega mäel,
sest film oli hää, jah, film oli hää.

Monday, February 09, 2009

Second, yet not third

Yello,

name of the day: esmaspäev
quote of the day: "Mine pekki, ma poleks arvanudki, et ühel tränalool võivad olla nii diiiiibid sõnad"
sunshine of the day: see alakas malakas, kes leidis, et tränalool on ka sõnad ja OHOOO kui diiiibid
failure of the day: et ma ise ei tulnud sellepeale, stuuupid!

this blog serves me well ja ehk saavutan kunagi võimatut ning keegi actually loeb seda. Täna sain teada, et suurem osa inimesi blogib. Märkus endale:töllakas, tutvu arvuti kasutamisvõimalustega ning õpi kasutama exelit! WORD!

side lõpp.

Sunday, February 08, 2009

My first baby

heia sõpod,

You got no new messages and you got no viewers what so ever. Ehk siis keda ma siin tervitan? Aaah, ma olen nii üksi, sellest tuleb kindlapeale järjekordne tere-olen-emo-blogi. Märkus endale: don't be an arse like that. Aga ma päriselt olengi üksi, mu parental advisor lendas lõunasse, ja niikaua kui tema on seal, teen mina niii palju lollusi, kui süda lustib. Tegin juba otsa lahti, TSEKI MU BLOGI siin! Allllloo isegi Edgaril on blogi, ma olen lihtsalt ajast maha jäänud. So WHY NOT??!! Let's get crazy!

beware mul on trükipuue.
also beware mul on vahel tihke vajadus end inglise keeles väljendada (vaata üles)

OK, tsau